Mike Beem

BIG-nummer: 39019855302

Na mijn studie tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik mij in 1985 gevestigd in Amstelveen aan de Amsterdamseweg als opvolger van tandarts Mulder. Nadat de praktijk te groot geworden was voor dit statige herenhuis is deze verhuisd naar de Laan Rozenburg. De nieuwe locatie maakte verdere groei mogelijk en in 2000 werd hier door mij de basis gelegd voor de huidige Aemstelgroep tandartsen.

In 2005 werd het Medisch Centrum Bankras aan de Aemstelgroep toegevoegd en in 2009 is er naast de reeds bestaande praktijken aan de Laan Rozenburg een modern tandheelkundig centrum met 7 behandelkamers gerealiseerd.

Binnen de Aemstelgroep ben ik verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken en houd ik mij tandheelkundig, naast de algemene praktijk bezig met gecompliceerde behandelingen, zoals uitgebreid kroon-en brugwerk en implantologie. Ik probeer door een rustige en professionele houding met al mijn patiënten een goede band op te bouwen, waardoor ik in staat blijf goed aan te sluiten bij de veranderende zorgvraag van de patiënt.

Verder ben ik al 25 jaar bestuurlijk actief bij de NMT, de laatste 13 jaar als voorzitter van de kring Amstelveen en in het bestuur van de afdeling Amsterdam, Haarlem en omstreken, waar ik verantwoordelijk was voor de portefeuille kwaliteit. Verder ben ik oprichter en voorzitter van de stichting Amsterdamse tandartsen.

Tandarts